Houston Chronicle

Ryan Pera, chef of Coltivare, Revival Market and Eight Row Flint shows the process of taking the corn, soaking it, grinding it and then forming it into tortillas that are cooked on a comal or flat top griddle. Sunday, Sept. 18, 2016, in Houston. ( Steve Gonzales / Houston Chronicle ) (Photo by Steve Gonzales/Houston Chronicle via Getty Images)
Ryan Pera, chef of Coltivare, Revival Market and Eight Row Flint shows the process of taking the corn, soaking it, grinding it and then forming it into tortillas that are cooked on a comal or flat top griddle. Sunday, Sept. 18, 2016, in Houston. ( Steve Gonzales / Houston Chronicle ) (Photo by Steve Gonzales/Houston Chronicle via Getty Images)
Houston Chronicle
EINE LIZENZ KAUFEN
Wie darf ich dieses Bild verwenden?
335,00 €
EUR
Getty ImagesHouston Chronicle, NachrichtenfotoHouston Chronicle, NachrichtenfotoHouston Chronicle Erstklassige Nachrichtenbilder in hoher Auflösung bei Getty ImagesProduct #:1534047866
475€150€
Getty Images
In stock

DETAILS

Einschränkungen:
Bei kommerzieller Verwendung sowie für verkaufsfördernde Zwecke kontaktieren Sie bitte Ihr lokales Büro.
Bildnachweis:
Redaktionell #:
1534047866
Kollektion:
Hearst Newspapers
Erstellt am:
18. September 2016
Hochgeladen am:
Lizenztyp:
Releaseangaben:
Kein Release verfügbar. Weitere Informationen
Quelle:
Hearst Newspapers
Objektname:
FlavTortilla
Max. Dateigröße:
5472 x 3648 px (46,33 x 30,89 cm) - 300 dpi - 7 MB