A local whipping cooled molten raw hardened molasses or ...
TOKHA, KATHMANDU, NP, NEPAL - 2016/01/06: A local whipping cooled molten raw hardened molasses or Chaku for the celebration of Maghe Sankranti Festival on January 15, 2015. Molasses Chaku is usually prepared and consumed during the Maghe Sankranti Festival and throughout winter by Nepalese. Chaku in Nepali is unrefined sugar made from the juice drained out of sugarcane, milk, ghee and nuts. It is believed that consuming it promotes good health and warmth in the cold months. In the market, shopkeeper sells 250 grams of Chaku at Rs 40 to 50, depending on the ingredients used. (Photo by Narayan Maharjan/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)
EINE LIZENZ KAUFEN
Wie darf ich dieses Bild verwenden?
475,00 €
EUR
DETAILS
Einschränkungen:
Bei kommerzieller Verwendung sowie für verkaufsfördernde Zwecke kontaktieren Sie bitte Ihr lokales Büro.
Bildnachweis:
Redaktionell #:
504237474
Kollektion:
LightRocket
Erstellt am:
6. Januar 2016
Hochgeladen am:
Lizenztyp:
Releaseangaben:
Kein Release verfügbar. Weitere Informationen
Quelle:
LightRocket
Objektname:
NMaharjanMolasses01062016(7)
Max. Dateigröße:
3008 x 2002 px (25,47 x 16,95 cm) - 300 dpi - 2 MB