Halibut filet sauteed with leek,white wine and olive oil, topped with raisin,capers,oregano and lem

Halibut filet sauteed with leek,white wine and olive oil, topped with raisin,capers,oregano and lemon zeel. Coccole Laboratorio del Gusto, a new Redondo Beach Italian restaurant which celebrates the Slow Food Movement. (Photo by Spencer Weiner/Los Angeles Times via Getty Images)
Halibut filet sauteed with leek,white wine and olive oil, topped with raisin,capers,oregano and lemon zeel. Coccole Laboratorio del Gusto, a new Redondo Beach Italian restaurant which celebrates the Slow Food Movement. (Photo by Spencer Weiner/Los Angeles Times via Getty Images)
Halibut filet sauteed with leek,white wine and olive oil, topped with raisin,capers,oregano and lem
EINE LIZENZ KAUFEN
Wie darf ich dieses Bild verwenden?
475,00 €
EUR

DETAILS

Einschränkungen:
Bei kommerzieller Verwendung sowie für verkaufsfördernde Zwecke kontaktieren Sie bitte Ihr lokales Büro.Contact your local office for all commercial or promotional uses.The use of Los Angeles Times images for political advertising or endorsements is not permitted.
Bildnachweis:
Spencer Weiner / Kontributor
Redaktionell #:
564054253
Kollektion:
Los Angeles Times
Erstellt am:
1. Juni 2007
Hochgeladen am:
Lizenztyp:
Releaseangaben:
Kein Release verfügbar. Weitere Informationen
Quelle:
Los Angeles Times
Objektname:
124704.CA.0531.critic.2.saw
Max. Dateigröße:
2000 x 1333 px (16,93 x 11,29 cm) - 300 dpi - 1 MB