Snakehead for fundraiser : Nachrichtenfoto

Snakehead for fundraiser

WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Bildunterschrift:
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Honorar berechnenEinkaufswagen anzeigen
Erstellt am:
28. Januar 2013
Redaktionell #:
160362453
Einschränkungen:
Bei kommerzieller Verwendung sowie für verkaufsfördernde Zwecke kontaktieren Sie bitte Ihr lokales Büro.
Lizenztyp:
LizenzpflichtigFür lizenzpflichtige Produkte gelten Nutzungseinschränkungen, z. B. bezüglich Größe, Positionierung, Dauer der Nutzung und geografische Verbreitung. Sie werden zur Angabe von Informationen hinsichtlich des beabsichtigten Verwendungszwecks aufgefordert, die den Umfang der gewährten Nutzungsrechte festlegen.
Fotograf:
The Washington Post / Kontributor
Kollektion:
The Washington Post
Bildnachweis:
The Washington Post/Getty Images
Max. Dateigröße:
4.256 x 2.832 px (54,05 x 35,97 cm) - 200 dpi - 8 MB
Releaseangaben:
Kein Release verfügbar.Weitere Informationen
Quelle:
The Washington Post
Objektname:
SNAKEHEADS

Suchbegriffe

Dieses Bild ist urheberrechtlich geschützt. Getty Images behält sich vor, die unerlaubte Verwendung dieses Bildes oder Clips rechtlich zu verfolgen sowie Schadensersatzzahlungen für Urheberrechtsverletzungen einzufordern. Die Verfügbarkeit dieses Bildes kann erst beim Kauf garantiert werden.
grilled snakehead dish accompanied by chimichurri sweet potato chorzo... Nachrichtenfoto 160362453Avocado,Begleiten,Benefiz-Veranstaltung,Chesapeake Bay,Chimichurri,Gegrillt,Geschirr,Horizontal,Joe,Kaktus,Kartoffel,Relish,Soße,Süß,Tortillaflöte,USA,Vermischtes,Washington DCPhotographer Collection: The Washington Post 2013 The Washington PostWASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)