SPAIN-THEME-FOOD

An employee fills sussage skin with a mix of pig's blood, rice, onion, lard, salt, pepper, paprika, oregano, ingredients used to make "Morcilla de Burgos" a typical dish from the area Burgos, at the Burgos, Embutidos de Cardena factory on October 31, 2014. AFP PHOTO / CESAR MANSO (Photo credit should read CESAR MANSO/AFP via Getty Images)
An employee fills sussage skin with a mix of pig's blood, rice, onion, lard, salt, pepper, paprika, oregano, ingredients used to make "Morcilla de Burgos" a typical dish from the area Burgos, at the Burgos, Embutidos de Cardena factory on October 31, 2014. AFP PHOTO / CESAR MANSO (Photo credit should read CESAR MANSO/AFP via Getty Images)
SPAIN-THEME-FOOD
EINE LIZENZ KAUFEN
Wie darf ich dieses Bild verwenden?
475,00 €
EUR

DETAILS

Einschränkungen:
Bei kommerzieller Verwendung sowie für verkaufsfördernde Zwecke kontaktieren Sie bitte Ihr lokales Büro. Vollständige redaktionelle Rechte in Großbritannien, USA, Irland, Italien, Spanien, Kanada (außer Quebec). Eingeschränkte redaktionelle Rechte in allen anderen Ländern. Wenden Sie sich bitte an Ihr lokales Büro.
Bildnachweis:
CESAR MANSO / Freier Fotograf
Redaktionell #:
458173604
Kollektion:
AFP
Erstellt am:
31. Oktober 2014
Hochgeladen am:
Lizenztyp:
Releaseangaben:
Kein Release verfügbar. Weitere Informationen
Quelle:
AFP
Barcode:
AFP
Objektname:
DV1898739
Max. Dateigröße:
4725 x 3150 px (40,01 x 26,67 cm) - 300 dpi - 3 MB